Lix verkar bli först av valparna

Igår kväll märkte vi att Lix reagerar på starkt ljus, så hennes ögon är nog på väg att öppnas! 😀 Hippo & Sessan reagerar inte på ljus ännu, så jag tror att Lix blir den första att öppna ögonen, om inte nån av dem andra kör om henne. 😉

Idag har Lix GÅTT i soffan! 😀 Inte bara kravlat utan verkligen gått på sina ben. Tänk, min lilla tjej visar framtassarna redan nu, hon kommer att passa mig perfekt!

1602191

Hippo har myst med mamma Rally, så himla söta är dem, allihopa. Hippo är ju störst & därför trodde jag att hon skulle utvecklas fortare än dem andra, men oj vad fel jag hade. 😛 Alltid lär man sig något.

160219

Sessan är minst, men är ändå den som har ökat mest procentuellt. Vi väger dem fortfarande morgon & kväll, när alla har passerat 500 gram så kommer vi inte att väga dem lika ofta.

1602192

Imorrn kommer Malin hit på besök, & hon har med sig Dee. <3 Min stora fina tjej, shit vad jag saknar henne! Men hon har haft det kanon hos Malin, som alltid. Tack vännen för att du ställde upp & kunde ha henne. Och stort tack även till min morsa & Elin som också har ställt upp & passat min stora tjej.

När vi ändå är inne på detta med Dee så kan jag berätta att hon nu ska få sina sprutor var tredje vecka istället för var fjärde som hon har fått hittills. Förhoppningsvis innebär detta att hon slipper sin klåda & slipper kortisonet. För båda dem sakerna gör henne elak, men det skrev jag ju om härom dagen. (Så det är bara att gå tillbaka några dagar om ni vill läsa om det.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *