Hittat dem perfekta hemmen

Valparna fortsätter att växa, alla har passerat 300 gram, den största (Hippo) har t.o.m. passerat 400 gram. 😉 Rally är en duktig mamma även om både jag och Carina var lite tveksamma igår.

Lix hälsar på mamma Rally

Lix hälsar på mamma Rally

Idag är dem ju 10 dagar gamla, så snart öppnar dem ögonen! 😀 Vi längtar efter att dem ska springa omkring och leka här inne, och så småningom även ute. Jag har ju länge laddat upp med massor av leksaker! Haha

Jag känner mig jättenöjd med dem blivande hemmen för valparna. Dem kommer alla att få det super. 😀 Lix stannar hos mig, Hippo stannar hos Carina och lilla Sessan flyttar till Åland. Jag hoppas att alla kommer att visa framtassarna på tävlingsbanorna och utställningsringarna. I den grad som dem nya ägarna vill tävla/visa dem. Lix kommer att ställas en del samt tävla i framför allt agility och freestyle, kanske även lydnad, det får tiden avgöra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *