Man blir som man umgås

Har fått höra att Dee mår bra nu & det är underbara nyheter! 😀 Hon är sitt glada, snälla jag igen. Och tro mig, ingen är gladare än jag över det. <3

Valparna fortsätter att växa fint, ändå inbillar(?) jag mig att dem inte diar lika mycket som förut, men det kanske helt enkelt är så att dem får i sig större mängd på en gång numera? Eller så diar dem lika mycket, bara det att jag inte tänker på det varje gång? Jag vet faktiskt inte, men eftersom valparna fortsätter att öka lika mycket i vikt nu som tidigare så behöver jag inte ändra på nånting, inte än iaf.
Och gissa vad som händer när jag skriver detta? Jo, hon lägger sig i valplåda & låter dem dia, haha. 😛 Så just nu ser det ut såhär i valplådan:

20160217_182410

Om en liten stund ska jag förhoppningsvis träffa ett par kompisar, annars får det bli en lugn kväll här hemma hos Carina & gänget. 🙂

Haha, nu somnade Rally & valparna, & vad säger man om denna bilden? Om inte ”man blir som man umgås”. 😉

20160217_184501

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *