Hur ofta kan man ge sprutorna?

Det är lite problem med Dee’s allergi. 🙁 När det är ungefär 1 vecka kvar till nästa spruta så får hon mycket klåda. Och låter man henne ha den klådan så lider hon & blir då mer arg mot andra hundar. Vilket inte alls är bra. Men om man då sätter in en högre dos kortison under den veckan så försvinner klådan så gott som helt. Vilket är väldigt bra. MEN. Om hon går på kortison så får hon biverkningar i form av muskelförtvining, ökad törst & hunger samt att hon blir arg mot andra hundar. Förstår ni problemet?

1602161

Sprutorna ges med 4 veckors mellanrum & jag vet inte om jag kan ge dem tätare eller inte. Jag har varit i kontakt med djursjukhuset & fick en telefontid till min veterinär & den är på fredag morgon, så då ska vi diskutera det här.
(Är det nån av er som läser detta som redan vet hur ofta man kan ge sprutorna?)

Dee mår inge bra av läget som det är nu, utan nånting måste ändras. Hon är inte arg för att hon mår bra, utan för att hon mår så dåligt. 🙁 Och hon ska inte behöva må så, hon är värd så mycket mer.

Just nu är hon hos Malin, men i slutet av veckan kommer hon hit igen. Jag saknar min stora tjej. <3

Foto: Malin Söderberg

Foto: Malin Söderberg

Valparna mår bara bra, dem fortsätter att växa fint & är supersöta. När man kliar dem bakom öronen så försöker dem samtidigt klia sig med baktassarna. Hur sött som helst. 😀 Annars så händer det inte så mycket här, men dagarna går lite snabbare nu när vi får sova på nätterna. Vi längtar efter att valparna öppnar ögonen, kan höra & sen börjar knalla omkring. Det ska bli så himla kul att få lära känna dem ännu mer!

5 thoughts on “Hur ofta kan man ge sprutorna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *