Valparna 1 vecka gamla

Ja, idag fyller valparna 1 vecka! 😀 Än är inte den kritiska perioden över, men det känns väldigt lugnt just nu. Alla valparna äter ordentligt & går fint upp i vikt. Alla har mer än dubblerat sin födelsevikt. 🙂

Hippo (Moon)

Hippo (Moon)

Sessan (Sun)

Sessan (Sun)

Lix (Star)

Lix (Star)

Imorrn blir det en sväng till djuraffären då jag behöver köpa mer mat till Dee. Annars har jag inga andra planer för morgondagen, allt går liksom ganska sakta, samtidigt som tiden går snabbt. Valparna är ju redan 1 vecka gamla liksom!

För att skriva om nånting annat än valparna, i förrgår blev Dee 18 månader = agilitymyndig!! 😀 Nu lär det ju dröja till TIDIGAST Maj innan vi debuterar eftersom vi inte har tränat på hur länge som helst, & det lär dröja ett tag till med tanke på valparna. Men jag saknar min stora fina tjej, fast jag vet att hon har det bra. Just nu är det bäst för alla att hon inte är här, & hon kommer ju faktiskt hit i slutet av veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *