Underbara små liv

Nu är valparna 1,5 dygn gamla & alla fortsätter att öka i vikt. Dem vägs 2 gånger/dag för att vi ska ha så bra koll som möjligt. Rally är jätteduktig med sina små, i början var hon ganska stressad, men nu är hon lugn & fin. Förutom när hon måste ut & kissa, för då blir hon extremt olycklig för hon vill inte lämna puppisarna. Så visst är hon en bra mamma? 🙂 Hon tvättar dem mycket i rumpan & ser till att dem gör sina behov, ibland kan man tro att hon inte har gjort något annat i sitt liv än tagit hand om små valpar.

Jag & Carina fortsätter att vaka över dem dygnet runt & kommer att göra det i alla fall fram till helgen. Vi vågar inte riskera att Rally råkar lägga sig på någon valp (det händer allt mer sällan numera). Sen så hjälper vi valparna att hitta spenarna då dem själva inte har något vidare lokalsinne. 😉 Haha, men det kan inte vara lätt att vara både blind & döv & då försöka hitta spenarna. Så ja, jag & Carina har dygnet runt-jobb just nu.

Även om det är jobbigt & blir ganska lite sömn så ångrar jag inte en enda sekund att vi har dem, för dem är helt underbara. <3 Fast trots det så längtar vi tills dem blir lite äldre, inte bara för att vi ska få sova mer (tror vi, haha) utan även för att dem blir roligare då. Jag tror att ni förstår hur jag menar. 😛

Avslutar dagens inlägg med en bild på valp nummer 3, kolla in dem helt amazing framtassarna! 😀 Kan glatt meddela att alla har fina tassar & till helgen kommer det fler kort på dem. Fram tills dess blir det kort liknande det här under, om vi nu lyckas med nåt sånt. 😉 Vi vill inte störa dem för mycket, så därför kommer det inte att komma överdrivet många foton än.

160210

2 thoughts on “Underbara små liv

    • Ja, min (Carina’s & tikens) första kull, så allting är helt nytt, men jag tycker att vi kommit in i det bra. Dessutom har vi många som stöttar oss runt om. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *