Tiden går, snart kommer dem!

Nu är Dee borta och jag tror att Rally tycker att det är ganska skönt, för nu är det lite lugnare här. Jag måste erkänna att det även känns bra för mig, jag kan slappna av lite mer, inte för att jag har varit spänd på nåt sätt, men lite lugnare blev nog jag också.

Rally har gått från 38 cm runt magen till 51 cm. Hon har även gått upp över 2 kilo i vikt. Och idag är hon på dygn 55. Vi får se när puppisarna kommer.

20160205_175943

Idag åkte vi iväg till Jysk och köpte en vaxduk att ha på golvet i valprummet, jag fick nämligen tips om det så att valparna inte halkar omkring så mycket i början. Så nu ligger den på plats, så allt är (åter igen) klart. 😛

Rally hat det tungt nu, hon suckar och andas ansträngt så gott som hela tiden. Jag tror inte att dem kommer idag, men nu kan det inte vara många dagar kvar. För valparnas skull hoppas jag att det dröjer några dagar till, men samtidigt är jag så nyfiken på hur dem ser ut och vilka kön dem har. Jag ser fram emot att få ro om dem och bara leva i nuet.

2 thoughts on “Tiden går, snart kommer dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *