Inga puppisar än

Idag har vi varit ute på en kortare promenad i solen, helt underbart & alla hundarna njöt. 🙂 Dee & Clara fick springa lösa en del & leka, vilket var väldigt uppskattat. 🙂

20160203_110246

Rally var pigg på promenaden & visar inga tecken på att puppisarna skulle vara på väg nu. Så vi får fortsätta vänta. 😛 Jag ser verkligen fram emot vad som väntar, men är för den skull INTE orolig eller stressad, utan det är spännande. Rally är inte heller det minsta stressad, varken över Dee eller nånting annat. 🙂 Så det känns skönt.

På fredag åker ju Dee härifrån & blir borta i drygt 2 veckor, så att det blir ännu lugnare här, plus att Dee får lite mer uppmärksamhet än hon skulle ha fått om hon skulle stanna kvar. Så det blir bäst så för alla. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *