Det sparkar i magen

Inatt var Rally lite orolig, bäddade, gick omkring, suckade & verkade ha det jobbigt. Jag trodde då att puppisarna skulle komma, men nope, det gjorde dem inte. Efter en stund lyckades hon somna om & jag likaså.

Morgontempen låg på 37,5 & direkt Carina & Patric kommer tillbaka hem så ska vi tempa henne igen. Hon hatar tempen & står inte alls stilla om man är själv, därför måste jag vänta tills dem kommer. 😉

Jag filmade Rally’s mage lite förut & filmen kan ni se på min Facebook-sida Super Magic. Där ser man tydligt ett par sparkar i magen. Emellanåt kan man tro att dem tränar där inne, en kör rugby, en karate & en brottning, haha. 😛 Den ena valpen ligger precis där pekfingret är på bilden nedan, så det borde inte vara alls långt kvar nu.

20160202_105645

Annars så händer det inte så mycket här, utan vi väntar mest, med spänning. Jag har städat här medan dem är borta, vilket får mig att känna mig lite duktig. 🙂 Och sånt behöver alla, oavsett om man säger det eller inte. Har även slipat klart valparnas kisslådor, för vi gjorde dem lite mindre. Så snälla valparna, kom snart & var friska & starka!

2 thoughts on “Det sparkar i magen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *