Rally har fått ett ”slott”!

Ja, nu är ALLTING HELT KLART!! Så snälla puppisar, kom snart. 😉 Inget annat djur än Rally får vara i lilla rummet där jag (& Rally) bor, vilket Rally trivs bra med.

20160201_142938

Dagarna går liiite fortare nu när jag är på rätt plats, & jag sover mycket bättre, & det är riktigt skönt! Jag behöver sova nu, så att jag har så mycket krafter som möjligt när puppisarna gör entré ute i världen. Men det kommer att gå bra det här, det här är mitt år, helt klart. Puppisarna kommer att leva i lyx, den saken ä säker & självklart ska dem få göra det! 😀 Rally & Casper’s puppisar förtjänar det bästa. <3

20160201_142108

Jag skriver inte mycket om Dee numera, men ni förstår nog varför. Det händer inte så mycket i hennes liv just nu, hon leker en del med Clara & spanar på Chili. På nätterna sover hon hos Carina & Patric & det funkar bra, trots att även Chili sover i sängen! Så visst blir Dee bättre med katter.

Allt med valparna ska bli så himla roligt & jag ser fram emot det så mycket. Det går liksom inte att beskriva känslan, jag är helt kär i dem redan, & då har jag bara känt & sett deras rörelser i Rally’s mage! Det värsta kommer nog vara att lämna bort dem sen, men det blir bra träning för mig. 😉 Haha.

2 thoughts on “Rally har fått ett ”slott”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *