Galna vallhundar!

Idag har jag & Dee varit hemma hos Malin & gänget en sväng. Dee & Jax busade gärnet inomhus, haha, vildhundarna. 😉 Sen plockade Malin fram valphalsband & koppel som jag fick av henne! 😀 Så nu har jag så att det räcker till alla valparna, så att jag slipper nöta på dem halsbanden & kopplen som dem ska få med sig när dem flyttar. 😉

20160128_115339

Sen blev det bättre väder & då drog vi ut till Alsters strandäng där Dee & Jax, åter igen, var helt crazy. (Tror ni mig inte så finns det filmbevis på Instagram!) Dem är rätt så roliga att kolla på, dem små vallhundarna. Vi var även uppe i fågeltornet en sväng.

20160128_130742

Dee fick även sitta på ”tronen” & vara kung för en stund. 😉

20160128_124651

Direkt vi kom hem så stupade hon i säng & där ligger hon än. 😛 Haha, hon har ju ingen superkondis just nu eftersom hon har varit både sjuk & skadad den senaste tiden. Men springa, ja, det kan hon ändå! Haha, många gånger undrar jag vad hon går på.

Nu ska jag bege mig ut i köket & packa mat till lilla fröken. 32 fryspåsar med färskfoder ska fixas, så det är bara att sätta igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *