Hur många valpar kan ni se?

160127

Veterinären räknade till 3 säkra & 1 osäker, med andra ord 3-4 stycken puppisar har Rally i magen. Hon har även gått upp lite mer än 1 kg i vikt. Låt oss nu bara hoppas att det är friska & starka valpar som kommer ut i början/mitten av Februari.
Hur många valpar ser ni?

Om en stund ska jag & Dee åka hem till morsan & Farro, där väntar kloklippning & mat. 🙂 Imorrn blir det bus för Dee på dagen & på eftermiddagen/kvällen ska jag förmodligen träffa ett gäng kompisar. Jag vet ännu inte om Dee kan följa med eller om hon får stanna ensam hemma då. Jag hoppas såklart att hon kan följa med, så slipper jag få så dåligt samvete för att jag lämnar henne. (För ja, JAG mår sämre än vad hon gör när hon är ensam hemma, haha.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *