Imorrn väntar röntgen!!

Alla som känner mig vet att mitt tålamod är lika med noll, så imorrn kommer Rally att röntgas för att räkna valpar! 😀 Men det är inte bara p.g.a bristande tålamod som jag väljer att ändå röntga, utan det är också för att jag & Carina ska känna oss lugnare vid valpningen när vi vet (åtminstone ungefär) hur många dem är. Och ja, SJÄLVKLART kommer jag att lägga upp bilden, både här i bloggen & på Facebook, på Super Magic’s-sidan.

160126

Idag har jag köpt det allra sista till valparna, så nu är allt äntligen klart! 😀 Sen har jag även hunnit med ett möte på stan & lite Rally-mys. <3 På lördag flyttar jag & Dee hem till Carina & c.o. vilket jag verkligen ser fram emot. Visst är det skönt att bo ensam, men ibland (i perioder) så trivs jag bättre med sällskap. Och frågar man Dee så bor hon mer än gärna hos Chili (katten) ett tag, för hon är VÄLDIGT spännande! 😛

Min hjärna går på högvarv kring valptankar, så inatt blev det inte heller mycket sömn. Så jag var riktigt trött när jag skulle upp imorse. Jag får hoppas att jag får sova mer inatt, men det kommer säkert inte att gå. Jag kommer väl bara att tänka på röntgen, haha. 😛 Men men, förr eller senare kommer jag att kunna sova ordentligt igen, synd bara att det inte är nu när jag har tid att ”vila upp mig” innan valparna anländer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *