Har skrivit ”Tips & råd” idag

I förmiddags blev det en långis på Norrstrand med morsan, Anders & Farro. Det var skön temperatur ute så promenaden var underbart. 🙂

Annars idag så har jag roat mig med att skriva ”Tips & råd” till valpköparna, vilka det nu blir. 😉 Det har tagit tid att skriva allt & hitta bilder, men nu är jag nog så klar jag kan bli. Om min ”testpanel” godkänner det vill säga! 😛 Haha

Finaste Magic & Bullen <3

Finaste Magic & Bullen på bilden <3

Imorrn ska vi ta en långis på förmiddagen innan Pernilla kommer hit på besök. 🙂 Hon & Dee har aldrig träffat varandra, men det ska nog gå bra ändå. Dee brukar ju gilla alla, utom när dem kommer mot henne i mörkret, haha, för då skäller hon som en galning. 😛 Jag tror att den lilla damen är en aning mörkrädd.

Rally fortsätter att växa, från att ha varit 38 cm runt midjan till att nu vara 45 cm!! Så nu hoppas vi att det är många valpar i den ”lilla” magen. Och mer lär hon växa eftersom det är MINST 2 veckor kvar innan dem små puppisarna anländer.

Så nu har jag & Dee ”bara” en vecka kvar här hemma innan vi tillfälligt flyttar till Carina & c.o. Jag har packat ner nästan alla saker jag ska ha med mig & jag tror att Carina kommer att skaka på huvudet när hon ser allt, & stackars Patric kommer väl tro att jag flyttar in för gott. 😛 Hahaha. Inte mitt fel att valparna ska ha så bra start i livet som det bara går, med slogan; ”Livet är en fest!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *