Hjärngympa för Dee

Seriöst, såhär långsamt har tiden aldrig gått förut! :O Dagarna går i sirap & jag bara längtar efter valparna.

Igår var jag & Carina ute på en shoppingtur till valparna. Jag köpte några viktiga grejer som saknades (bland annat vetbeds), så nu är nästan allting klart. Bara valparnas kisslåda & gummimatta till valplådan som saknas. Sen är allting KLART! 😀 Så på tisdag blir det ett besök på Biltema för att inhandla dem sakerna.

Dee får nöja sig med hjärngympa på dagarna, något hon älskar, men hon är så jäkla snabb på att lösa sakerna! Okej, inte alla, men en del. 😛 Och tuggbenen bara försvinner i en nafs. Här är ett par bilder från härom dagen när hon fick en ny leksak med godis i.

20160121_142415 20160121_142507

Under veckan som kommer så ska jag tvätta & städa ordentligt här hemma. Tvätta så att jag har massa rena kläder att välja mellan, & städa för att jag vill komma hem till ett någorlunda rent hem när det är dags för det. Sen måste jag panta alla flaskor (har en full svart sopsäck) också, så att det blir gjort.

Åh, skulle kunna sitta här i alla evighet & skriva om min längtan efter puppisarna, men det skulle ni tröttna på att läsa om. 😛 Har liksom inget annat i huvudet just nu, men det är ju inte så konstigt. 😉 Framöver kan ni räkna med massor av bilder på puppisarna, bara så att ni vet vad som väntar, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *