Tack Häromi & Tös Hundapotek!

Härom dagen beställde jag lite grejer till valparna från Häromi & Tös Hundapotek & idag hämtade jag ut båda paketen. Snabb service! 🙂

20160121_172950

Båda företagen valde att lägga med någon extra grej helt utan kostnad & det tackar vi för. Gratis är alltid bäst. 😉 Kommer helt klart att beställa mer grejer från dessa företag när det behövs.

Annars så är det en lugn födelsedag jag har. Har varit iväg på ett möte & innan det så överraskade bästa Malin mig med kladdkaka. 😀 Det hade jag inte väntat mig & jag blev superglad. Sen följde hon med mig på mötet & efteråt såg hon till att jag kunde hämta ut paketen. Min bil har ju nämligen frusit så jag kan inte använda den alls just nu. 🙁 Känns riktigt trist, men Anders ska kolla på den någon dag nu under helgen, så hoppas vi att den går att använda sen.

Nu är typ bara 1 vecka kvar innan jag & Dee flyttar!! 😀 Vilket betyder att Rally kan valpa om typ 2 veckor!! :O Det börjar dra ihop sig, även om tiden går skrämmande långsamt för mig just nu. Och det kan jag tänka mig att den också gör för alla som väntar på besked om de får någon valp eller inte. Jag önskar på ett sätt att jag kunde ge alla en valp, men samtidigt skulle det vara en aning jobbigt att ta hand om 15 valpar. 😛 Haha. Exakt hur många som får valp är omöjligt att säga nu, dem ska ju födas först & sen klara sig igenom den kritiska perioden. Och vi vet ju inte alls hur många dem är & vilka kön dem har. Hon kanske bara får tikar eller kanske bara hanar, ingen vet än så länge. Så det är ”bara” att bita ihop & vänta, till slut kommer svaren, även om man vill ha dem redan nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *