Längtar efter valparna

Tiden går fan bra sakta nu alltså, nästan så att jag är säker på att den står still ibland, eller rent utav går bakåt! Jag vill bara att nästa vecka ska passera så att jag & Dee kan flytta hem till Carina & c.o. För då är det inte så lång tid kvar innan valparna anländer!! 😀 Plus att jag får mysa med Rally dygnet runt om jag/hon vill. 😉 Det ska bli så sjukt spännande det här, jag ångrar inte en sekund att jag valde att para Rally detta löpet. Åh, det här ska bli perfekt.

Jag tror att valparna kommer att se ut som Rally & Casper, med den typen av päls som dem båda två har. Annars kan ju lundehundar ha lite olika päls, men både Rally & Casper har den lite korthårigare typen & jag tror att valparna också kommer att få den, i & med att båda föräldrarna har den. Sen är dem ganska lika byggda, nätta i typen med långa ben så dem kan springa fort. 😉 Rally vann ju lundehundsracet förra året, så hon är helt klart sportmodellen! Och det är Casper också. Så agility kan helt klart vara en gren för dessa valpar. 🙂

Idag har jag fått hjälp av min snälla farsa att fixa klart valplådan! 😀 Så nu är den helt klar förutom att ett par kanter behöver slipas med sandpapper, men det är snabbt fixat. Rundstaven sitter också på plats, så nu är det snart bara valparna som saknas. Måste göra lite små inköp någon dag snart då jag saknar ett par speciella filtar (vetbeds). Annars har jag nog allt tror jag.

Dee vilar en period nu & hon hatar det. Som ”tröst” fick hon ett par nya leksaker idag, bland annat den ni ser på bilden nedan. Men hon tycker mest att jag är supertråkig & att livet suger. 😛 Inte lätt att vara hund alla gånger.

20160120_134521

Imorrn & i övermorgon ska det bli svinkallt ute, men sen vänder det & då kanske vi kan passa på att vara ute lite utan att halvt frysa ihjäl?! Vintern är fin, javisst, men det räcker fan med -5 kallare än så behöver det inte vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *