Långis i djup snö

Ojojoj, vad besökare det har trillat in här sen jag uppdaterade om Rally’s dräktighet. 🙂 Välkomna hit alla nya (& gamla) besökare!

Rally måste tro att Carina har blivit knäpp, för idag ökade vi på hennes mat så att hon får äta flera gånger än 2/dag & ingen blev lyckligare över det än lilla räven. <3 Clara fick ett ben & stackars Chili (katten) blev jätte avundsjuk. 😛 Men det är inte alltid rättvist här i livet, haha.

Trots kylan så gick vi en långis idag tillsammans med Malin & Elin. Dee hade sockor på sig till en början eftersom hon fick köldkramp i början, men hon kunde inte springa nånting i dem. Istället gick hon runt & verkade sur, till Jax stora besvikelse. Så jag tog av sockorna & då jävlar blev det fart på damen!! 😛 Ibland kan man tro att hon är mer lundehund än border collie. 😉 Men nu vet jag iaf vad jag ska sätta på henne om jag vill att hon ska ta det lugnt, haha. 😉 Bjuder på några bilder från turen.

DSC_0018 DSC_0027

Såhär djup var snön på vissa ställen där vi gick!

Såhär djup var snön på vissa ställen där vi gick!

"Vaddå snö i ansiktet, jag?" - Dee

”Vaddå snö i ansiktet, jag?” – Dee

DSC_0061 DSC_0068 DSC_0125 DSC_0133 DSC_0154

Helt klart dagens bästa bild! Dee ser fan helt crazy ut! :P

Helt klart dagens bästa bild! Dee ser fan helt crazy ut! 😛

DSC_0171

Resten av dagen blir lugn & vi kommer att tillbringa den inomhus!! Kanske tränar vi ett kortare pass tricks, det märks. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *