Vi väntar valpar!! :D

Så ÄNTLIGEN kan jag gå ut med hemligheten som jag & mina närmaste har burit på i strax över 4 veckor. Rally är dräktig!! 😀 😀 😀 För att ni ska hänga med så tar jag det hela från början.

Från början så skulle ju Rally ha parats nu under vintern, men av olika anledningar så blev det ju inte så. Därför bytte jag hane & siktade in mig på sommarvalpar, mest för att jag inte ville köra 50 mil enkel väg under vintern.

Men så var jag, Carina & Malin på mässan i Stockholm & där föll vi alla för en hane vid namn Casper. Denna hanen hade jag ett par veckor innan mässan blivit erbjuden att använda, men då tackade jag nej. Men när jag såg honom i sin bur så var det nästan som att se Rally, shit vad lika dem är!! Så då väcktes tankarna för fullt, skulle jag ”spara” Eyvind till ett senare tillfälle & istället använda Casper till Rally’s första kull? Jag kan ju säga att jag är ganska kräsen när det gäller eventuella partners till min hund & jag gillar verkligen Eyvind, men jag föll ju för Casper också, & han fanns ju där, på ett helt okej avstånd.
Vi fick fundera en stund & till slut så bestämde jag mig, med hjälp av Carina & Malin, vi testar Casper!

Så dagen efter mässan så tog vi bilen & åkte hem till Casper som bor i Vaxholm. Casper hälsade glatt på alla, men när han fick syn på Rally så fanns bara en enda tanke i hans lilla huvud – jag vill göra valpar! Och Rally, som måste ha varit på helt rätt dag, hade även hon samma tanke, & se så bra det blev! 2 parningar med hängningar på 2 dagar, & sen åkte vi hem igen.

Sen dess har vi bara väntat, väntat & väntat på att få några tecken från Rally om att hon är dräktig, men nope, den lilla fröken har bevarat sin hemlighet väl. Dem senaste dagarna har hennes tuttar växt ganska mycket & då var jag NÄSTAN säker, men inte helt. Så vi bokade tid för ultraljud & idag var det äntligen dags!

På ultraljudet kunde vi se MINST 2 valpar, förmodligen fler!! 😀 Vi tror att vi såg minst 3 stycken, men lyckades inte få alla 3 på samma bild, därför säger vi att det är minst 2 stycken. Här är en bild på den ena.

160113

Lyckan är total, jag vet inte vart jag ska ta vägen, så glad är jag. Och samtidigt nervös, väldigt nervös. Detta blir min allra första kull nånsin, & Rally’s första kull också, men jag har bra stöd från vänner som är erfarna så det kommer säkert att gå bra. 🙂 Valparna förväntas komma på alla hjärtans dag, med andra ord den 14 Februari. Kan man få en bättre alla hjärtans dag-present än ett gäng valpar?!

Självklart är valpsidan uppdaterad med mer info om båda hundarna. Så gå in på Kenneln – Valpar så kommer ni dit. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *