Rallymys & superfint halsband

Igår hälsade jag & Dee på Carina, Rally, Clara & co. Det var underbart att träffa lilla räven igen, som jag saknar nåt så oerhört! Men jag är fortfarande helt säker på att jag fattade rätt beslut. Hon har det super hos Carina, & hon & Clara gör allting tillsammans. 🙂 Så ja, man kan faktiskt sakna nån sjukt mycket utan att man ångrar sig beslut.
Vi kollade en del på tv & då låg Rally i mitt knä så gott som hela tiden. <3 Det är nog det jag saknar mest, att ha någon sådär nära som hon älskar att vara. Dee är inte alls likadan, utan hon ligger mest i köket eller i hundsängen i hallen.

20160110_164835

Idag kom mitt efterlängtade halsband! 😀 Det är superfint, mycket klarare färger än det har på kortet här, men så är det med mobilkort emellanåt.

20160111_130101

Ikväll kanske det blir lite seriös träning utomhus med Dee, vi får se hur vädret utvecklar sig. Vi behöver komma igång med träningen, men samtidigt är det svårt för mig att hitta den rätta motivationen i.o.m. att vi inte har nån tävling inom snar framtid. Så vi får se hur det blir helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *