Bra start på det nya året

Jag & Dee hade en helt awesome kväll/natt! Vi firade nyår tillsammans med ett gäng hundpolare & massa hundar såklart! 😀 Åt gott & mycket, samt drack en hel del cola, haha. Några kort från kvällen kanske dyker upp på Facebook framöver, det märks. 😛

Vi är ganska slitna idag, jag & min bruna lilla vän. Har varit hemma hos morsan & ätit samt spelat lite spel, men nu är vi hemma igen. Lär bli en väldigt tidig kväll ikväll, känns som att jag skulle kunna gå & lägga mig ganska snart. 😛 Så vem vet, snart kanske jag däckar helt.

Imorrn väntar en långis med Elin & Leo, det är ju hög tid för Dee att börja anstränga sig lite, så en promenad med dem blir perfekt. Dee & Leo springer inte sådär tokmycket tillsammans, men dem tar det rätt så lugnt, därför blir det lagom för lilla damen.

160101

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *