Gott Nytt År

Dagarna flyter förbi, trots att vi inte gör särskilt mycket. Det känns mest som att vi väntar på det nya året & vad det har att erbjuda.

Fast härom dagen var vi ute & fotade i snön, vilket var väldigt roligt! 😀 Och hundarna uppskattade det också, Dee var så himla lycklig. <3 Hon sprang en del, men inte dem här idiotracen som hon kör när hon leker med favoriten Spock & dem stora grabbarna, eller Clara. Utan hon lekte enbart med Jax & dem brottas mest. Jag kommer att bjuda er på massa bilder från den dagen, men inte idag, för idag bjuder jag bara på denna:

151231

Om några timmar drar vi iväg till Hammarö där vi ska fira nyår tillsammans med ett gäng hundpolare. 🙂 Det ska bli riktigt roligt tycker jag, för det är människor (& hundar) jag trivs väldigt bra med. Och förhoppningsvis så slipper hundarna bli rädda eftersom vi ska vara nere i en källare. Dee bryr sig inte ett dugg om att det smäller, men det finns det ju andra hundar som gör.

Med detta sagt så avslutar vi detta kämpiga år & välkomnar ett nytt, som förhoppningsvis har mer positiva saker att bjuda på! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *