Dee är friskförklarad från sin hälta!

Wiho!! 😀 Dee är numera friskförklarad från sin hälta! 😀 Hon brydde sig inte ett dugg när veterinären klämde, kände, böjde & sträckte på benet i alla möjliga vinklar. Så nu VET jag att hon är helt smärtfri!! 😀

20151228_143104

Tyvärr så är klådan värre (& nu har jag inte dammsugit lägenheten) så vi ska sätta in lite kortison igen. Det är för tidigt att avgöra om hon kommer att kunna klara sig på enbart vaccinet eller om hon alltid kommer att vara tvungen att gå på kortison. Jag hoppas ju att hon ska svara bra på vaccinet så att det räcker med det, men som sagt, det är för tidigt att säga nånting om det i dagsläget.

Eftersom Dee har stått på vila i typ en månad så måste hon sättas igång successivt, med andra ord inte fullt bus med polarna riktigt än. Dessutom har hon lagt på sig 1 kilo. 😛 Men det försvinner nog fort när hon får köra sina race igen.

Imorrn, om det är fint väder, så tänkte jag ta med henne ut på nån äng & fota när hon röjer i snön. 🙂 Nu är det för dåligt ljus ute för att få några såna snygga kort, annars hade vi gett oss ut direkt. Så är det nån som känner för att vara med på en liten fotostund imorrn så är det bara att säga till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *