Jag behöver hitta rutinerna igen

Så idag kom det efterlängtade snön, & det snöar fortfarande! 😀 Men det ska ju regna imorrn, så då blir det bara slask kvar, vilket är det värsta. Dee har ju egentligen vila fortfarande, men hon älskar snön så mycket att jag lät henne busa en liten stund med Jax. Det var en mycket lycklig Dee som sprang runt i snön, & sånt värmer i mattes hjärta. <3 (En kort film finns på Dee’s Facebook-sida)

20151227_161229

Imorrn väntar ett besök på djursjukhuset, förhoppningsvis det sista på länge! Dee’s ben ska kollas så att jag vet om det är fritt fram att sätta igång henne eller om vi måste fortsätta en eventuell utredning. Jag har ju inte sett någon hälta på länge nu, men jag vill vara helt säker på att hon är smärtfri.

Klådan är bättre idag. 🙂 Igår kväll när jag var hemma hos Malin & Erik så berättade jag att Dee’s klåda varit värre & först då insåg jag varför. Jag hade ju dammsugit lägenheten!! Ajabaja Malin, sånt får du inte göra. Så förmodligen var det därför den var värre, för idag är den som sagt bättre igen. Men jag har så svårt för att inte dammsuga, det känns ju inte riktigt rent om man inte gör det. 😛 MÅSTE skura golven mycket oftare än vad jag gör, jag har ju köpt en ny bra mopp, så det är bara att använda den också! Jag har verkligen kommit ur mitt städ”schema”. Så det är hög tid att komma in i ett nytt.

På nyår ska jag & Dee umgås med ett gäng hundpolare & alla hundarna såklart! 😀 Det ser jag verkligen fram emot. Dem ursprungliga planerna sket sig ju, men dem nya blir super. Jag vill liksom inte vara ensam ännu ett nyår, utan jag vill ha nånting att se fram emot, & det har jag nu. 🙂

Jag hoppas så att nästa år blir ett bra år, på alla plan. Hoppas att Dee kan få vara så frisk som möjligt (helt frisk kommer hon ju aldrig att bli), att vi kan tävla massor, att Rally får ett gäng puppisar, & inte minst att min egen hälsa håller sig på rätt kant. Men det finns inga garantier, utan allt man kan göra är att vänta & se, & förstås, kämpa för att det ska bli så bra som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *