Nya kameran är invigd

Nu äntligen är julen förbi, den är helt enkelt inte min tid på året. Men jag fick bra julklappar även i år, nämligen bl.a. en ny systemkamera!! 😀 Och idag var jag, Malin, Erik & hundarna ute vid Randviken & fotade lite & jag måste säga att jag är riktigt nöjd med min kamera. 🙂 Ljuset var inte det bästa, men ändå blev inte en enda bild suddig! 🙂 Plus att kameran tog kort varje gång jag tryckte på knappen, haha. Här är några av bilderna som togs idag:

151226 1512261 1512262 1512263

Det kommer att bli superskoj att fota massor igen, jag har saknat det. Men först måste ju Dee bli friskförklarad från sin hälta. Jag har dock inte sett nånting på henne på länge, så jag är nästan helt övertygad om att hon inte har ont längre. Men för säkerhets skull så ska hon kollas upp hos veterinären på måndag. Jag vill inte riskera att sätta igång henne för tidigt & så har hon fortfarande ont & så tar det ännu längre tid innan vi kan köra för fullt igen. Därför väljer jag att åka till veterinären ytterligare en gång.

Annars så tycker jag mest att tiden går sakta, men det är ju för att jag otåligt väntar på svar angående vissa saker. Ni som känner mig vet att tålamodet inte är min starkaste sida. 😛 Haha. Jag vill ju bara veta NU!!

I Februari är det dags för röntgen av lilla Dee. Höfter, armbågar & rygg kommer att röntgas. Och ja, jag är lite nervös inför det redan nu. Inte för att jag ska avla på henne med tanke på hennes allergier, men man vill ju ändå ha en så frisk hund som möjligt.

På tal om sjukdomar & allergier, inatt har hon kliat sig hur mycket som helst. 🙁 Hoppas att det bara var något tillfälligt, för annars får vi nog sätta in Kortison igen & det vill ingen att det ska behövas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *