Veterinären har nu ringt

Jag och Dee har inte gjort så mycket den senaste tiden, därför har det inte blivit någon uppdatering här. Hon är fortsatt på vila och kommer att vara det minst en vecka till.

Veterinären ringde idag och checkade läget och vi kom fram till att Dee ska fortsätta med Rimadyl tills på fredag och då sluta med den. På måndag ska vi in till djursjukhuset för en ny undersökning av hennes vänstra bakben, och om hon är smärtfri då så får vi ÄNTLIGEN börja göra nånting igen!! 😀 Så hoppas, hoppas, hoppas att det är bra då. Både jag och Dee saknar våra aktiva dagar, gå i skogen, leka med kompisar, träna seriöst m.m. Hoppas verkligen att vi får uppleva såna saker snart igen.

20151221_145701

Senare idag ska Dee få vaccin mot allergin igen och jag hoppas att den ska fortsätta hjälpa henne. Dem senaste dagarna har hon kliat sig en hel del, men det är inte helt ovanligt att dem gör det när det närmar sig ny vaccinering. Om klådan mot all förmodan inte skulle bli bättre efter dagens spruta så får vi nog backa tillbaka ett steg och börja med kortisonet igen. Men hoppas verkligen att vi slipper det!

Avslutar dagens inlägg med att tacka världens finaste vän, Malin, och hennes underbara sambo Erik för all hjälp och stöttning jag har fått den senaste tiden. Vet inte alls vad jag hade gjort utan de. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *