We’re back in business!

Under December månad har jag inte varit särskilt aktiv på datorn, bloggen, Facebook eller internet överhuvudtaget, vilket faktiskt har varit ganska skönt. Tråkigt för alla mina läsare som saknar mina inlägg, men ibland behöver man bara ta en paus, för att sen komma tillbaka med nya krafter & motivation! Så där är vi nu.

Dee är ju fortsatt på vila, men oj vad pigg hon är! 😛 Haha. Visar inga tecken på smärta vid såna tillfällen som hon gjorde förut, dock så har ingen veterinär känns på henne på ett tag. Men det ser lovande ut, jag hoppas & tror som fan på henne! <3

När det gäller klådan så fortsätter även den att gå åt rätt håll. Hon kliar sig nån gång ibland, men det gör ju alla hundar, & ja, även vi människor. 😉 Nu går hon ju på kortison varannan dag & snart hoppas jag att vi kan testa att sätta ut den helt & bara köra med vaccinet. Men jag får inte ha för bråttom, & jag måste hålla hårt i tävlingsplanerna så att dem inte skenar iväg. Viktigast är såklart Dee’s hälsa, men för mig betyder tävlingar också oerhört mycket. Min förhoppning är att kunna debutera i freestyle i början av Februari i Göteborg, det skulle vara grymt! Men som sagt, vi har lite mediciner att jobba bort först.

Bild från Gotland i somras.

Bild från Gotland i somras.

Avslutningsvis så kan jag berätta att jag har hittat en hane till Rally. Egentligen så hade jag kunnat använda honom redan NU, men han bor ganska långt bort & jag vill inte åka hur långt som helst under vintern. Så när Rally behagar att löpa nästa gång (får nog räkna med att det kan vara om 6-8 månader) så kommer vi att ta en lång resa & bo hos hanen i ett par veckor, med andra ord, ingen stress. Det känns helt rätt med denna hanen, & å vad jag längtar! Min tanke är att behålla en (tik)valp från kullen & då passar det faktiskt bra att vänta lite till, så att jag får Dee att bli helt stabil i både kropp & knopp. Det är redan STOR skillnad på henne mentalt, hon har inte gått på någon på ganska länge & visar mycket respekt för andra djur. Så jag tror att hennes ”onda beteende” har berott på antingen klådan (som drivit henne till vansinne) eller smärtan i benet. För som jag har sagt förut, hon är egentligen världens snällaste hund! Synd bara att Rally skulle få ut för det. 🙁 Men nu när dem träffas så är det inte lika spänt mellan dem, även om Rally är lite osäker inomhus fortfarande. Ute är det däremot inga som helst problem. 🙂 Så ja, framtiden ser lovande ut på alla plan. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *