Inga valpar under vintern :(

För alla er som väntar på valpar så måste jag tyvärr meddela att det inte blir några valpar den här vintern. 🙁 Hanhundsägaren har av olika anledningar dragit sig ur, så jag måste hitta en ny hane. Jag hade ett par på g, men det känns inte helt rätt & därför väljer jag att vänta. Jag vill inte stressa & bara ta nån för att det ska bli valpar, utan jag måste känna att det känns bra också. Så jag hoppas att ha hunnit hitta en bra hane innan hennes nästa löp som blir till sommaren 2016.

1507188

När det gäller Dee så blir hon allt bättre! 🙂 Humörsmässigt så är hon den där snälla hunden som hon var förut, innan det blev kaos. Jag hoppas att det ska hålla i sig, för hon är egentligen världens snällaste hund.

Imorrn blir det en sväng på julmarknaden i Mariebergsskogen, precis som förra året. Annars har jag inga direkta planer under helgen, utan tar dagen lite som den kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *