Hundvakt & nervositet

Både igår & idag har vi gått promenader tillsammans med Carina, & alla hundarna såklart. Dee & Clara har röjt gärnet & Rally har stundtals hängt på, & stundtals gått i sin egna värld, ungefär som det brukar vara. 😉

20151129_115750(0)

Nu är jag hundvakt åt Clara & Rally medan Carina håller på att flytta. Och jisses vad vi har myst, jag & Rally alltså! <3 Saknar verkligen att ha henne hemma jämt, lilla räven, ingen kan nånsin ta hennes plats i mitt hjärta! Finaste lilla lundehunden som finns.

Jag vet inte om jag inbillar mig eller om Rally är liite svullen. Kanske, men bara kanske, är löpet äntligen på väg? (Förmodligen inte, men drömma måste man ju få göra ibland.)

Imorrn ska Dee till djursjukhuset igen för att ta en ny röntgenbild. Jag hoppas att hon ska sköta sig lika bra som sist, även om jag inte tror att hon kommer att göra det. Sen hoppas jag även på att få svaren på proverna som togs i torsdags. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös inför det. För snälla, vad som än händer så vill jag ha svar på varför hon haltar efter vila! Nånting är ju uppenbarligen fel, men vad?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *