Besök väntar & imorrn ska jag våga fråga!

Under natten som gick så kliade Dee sig en del på nåt öra, jag såg inte vilket för hon slutade varje gång jag tände lampan…Men inga mer kräkningar & det känns bra.

Idag har Dee haft tråkigt större delen av dagen. Jag har åkt massa bil & fixat olika saker & efter det mådde jag inte så bra så jag har mest vilat. Men jämt nyss tränade vi ett pass inomhus med många olika grejer, så just nu är Dee ganska nöjd med livet. 🙂

20151125_160404

Snart kommer ett gäng kompisar hit, för första gången. Det ser jag fram emot, men liiite nervös är jag över att Dee ska vara jobbig. Haha. Vi brukar ju nästan aldrig ha besök här av såna som inte känner henne, men hon är ju världens snällaste så nåt dumt skulle hon aldrig hitta på! Däremot typ konstant vara i ansiktet på folk & säga ”jag älskar dig” & pussas hej vilt, då vet jag inte riktigt vad mina gäster skulle säga. 😛 Haha. Nejdå, det kommer säkert att gå bra, blir hon för jobbig mot dem så får jag bara säga till henne att gå & lägga sig. Så det är nog inga problem.

Imorrn väntar besök på djursjukhuset där tassen ska röntgas samt magen/tarmarna ska ultraljudas. Jag ska även fråga veterinären en fråga som jag har velat haft svar på länge, men samtidigt varit för rädd för svaret för att våga fråga. Men jag orkar inte dra ut på det längre, jag vill veta vad jag kan förvänta mig framöver. Jag vill slippa bygga upp ett hopp som sen raseras. Därför ska jag våga fråga imorrn, oavsett hur rädd jag är för svaret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *