Biverkningar av vaccinet?

Inatt har Dee spytt slem flera gånger. 🙁 Jag vet inte om det är en biverkning på vaccinet hon fick igår eller om det berodde på nånting annat. Jag tror ju inte på slumpen, utan jag tror att hon reagerade på vaccinet. Men vi ska avvakta & se vad som händer nästa gång hon får vaccin, vilket är om 2 veckor.

Sen har hon gjort nånting som hon ALDRIG har gjort förut! Nämligen visat tänderna åt mig! :O Detta var i samband med att jag först kliade & sen ”smådrog” lite i håren vid hennes högra öra. När jag gjorde samma sak vid vänster öra så gjorde hon ingenting. Försökte filma det & det såg ut såhär:

Så vi får väl se om det är någon öroninflammation på gång eller så. Jag får helt enkelt håll lite extra koll på henne. Även detta misstänker jag är en biverkning av vaccinet, men jag är inte säker.

Annars så har vi en väldigt lugn dag idag. Jag är inte alls på humör för att göra nånting & ute bara regnar det. 🙁 Men såna dagar kommer det ibland, imorrn känns det säkert lite bättre. Hoppas kan man ju iaf. 🙂

2 thoughts on “Biverkningar av vaccinet?

  1. Hon varnar dig ju garanterat för något nära höger öra. Tycker du ska ringa vetrinären igen det är något galet på gång:(

  2. Hej. Råkade ramla in på din blogg och hittade det här inlägget. Att hon drar upp läppen när du pillar vid sidan av henne så där är inget konstigt. Hundar har en nerv där som gör att de drar ihop näsan om man kommer åt den. En del hundar är jättekänsliga och det räcker med att nudda andra kan man nästan aldrig ”provocera” fram det på. Med andra ord inget att oroa sig för överhuvud taget och ont har hon garanterat inte 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *