Hoppas få lite svar imorrn!

Imorrn är det ÄNTLIGEN måndag & dags för ett veterinärbesök! Fast det är med skräckblandad förtjusning som jag kommer att åka dit, & försöka vara så redo jag kan för ett svar, oavsett om det är ett bra eller dåligt svar. För ni som står mig närmast vet att det inte bara är vaccinet som gäller imorrn, utan även en annan sak, exakt vad vill jag inte gå in på nu, utan det skriver jag om imorrn efter vi har varit hos veterinären.

Den här dagen har vi fördrivit hemma hos morsan & Farro. Vi gick bort till dem stora gräsmattorna så att hundarna fick springa som dem ville, vilket dem gjorde en liten stund. Vi var inte ute jättelänge p.g.a kylan, men lite frihet fick dem som sagt känna på.

Dee spanar in Farro.

Dee spanar in Farro.

Usch, kan inte kvällen bara gå fort så att det blir måndag snart? Jag vill så gärna veta hur framtiden ser ut för min lilla tjej. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *