Träffat grabbligan idag

Idag har vi varit ute ett par timmar med grabbligan. 😉 Dee var ensam tik bland alla hanar, men det är ju inga problem alls. Hon springer så gärna med dem alla, även om Spock är hennes absoluta favorit! Lillen, Ludde, Jax, & Leeroy kommer helt klart i andra hand, eller möjligtvis tredje hand, ifall någon skulle ha något ätbart med sig. 😛

20151121_121205

På vägen hem fixade jag lite tuggben åt Dee, närmare bestämt 3 kg älgben! Dee uppskattade dem väldigt mycket, hon tuggar på ett nu med livet som insats!

20151121_160158

Annars så tar vi det ganska lugnt, eller ja, JAG tar det ganska lugnt. Ska väl sätta på någon film nu eller så, det är ungefär den nivån jag ligger på idag. Har även uppdaterat den personliga bloggen, för den som är intresserad av att läsa den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *