Yes, vaccinet har kommit!!

Dagens långis blev över åkern & in i skogen & hundarna njöt minst lika mycket som vi människor gjorde. 🙂 Så vi var alla nöjda när vi kom tillbaka till bilen.

1511205 1511206 1511207 1511208 1511209 15112010

Rally har som alltid skönast springstil! Haha

Rally har som alltid skönast springstil! Haha

1511201 1511202 1511203 1511204

När jag kom hem så hade posten kommit & jag fick en brev från djursjukhuset om att Dee’s vaccin äntligen har kommit!! 😀 Åh, vad jag har längtat, på gott & ont. Jag vill så gärna veta om det kommer att funka, & snart vet jag. Jag ringde till djursjukhuset & bokade en tid på måndag hos veterinären för att få lära mig hur jag ska göra framöver. Synd att dem inte hade någon tid redan idag, men men, har jag väntat i flera veckor så kan jag väl vänta en helg till…Har inte så mycket annat att välja på. 😛 Men helgen kommer väl att gå segare än segast bara för det.

Annars då? Jo, jag känner mig nöjd med allt. 🙂 Beslutet om att låta Rally flytta, att bara ha Dee ett tag, att jag har städat, att vi har varit ute några timmar idag osv. Jag känner mig helt enkelt nöjd med precis allting. Det är inte många känslor som slår detta kan jag lova. Jag vet inte riktigt varför jag känner mig så nöjd med allt, & det är inget jag tänker grubbla på heller, utan jag tänker bara njuta av känslan, för just nu mår jag jävligt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *