Dagens status för Dee

Idag har vi varit i Borgvik & gått en hundpromenad med Hundliv. Efter promenaden blev det lite fika (& fotografering) vid vattnet, underbart vackert!

20151115_141815

I övrigt kan jag meddela att Dee’s mage har varit bra i över ett dygn nu, så vågar man hoppas på att den fortsätter såhär? Eller kommer den bara att vända igen, så som den brukar göra?

När det gäller klådan så kliar hon sig mest på nätterna. Jag trodde mig ana ett mönster, men nope, det sket sig inatt. 🙁

Till helgen ska vi egentligen gå en freestylekurs som jag har sett fram emot, men nu vet jag inte om jag vågar vara med. :/ Dee’s mage svänger kraftigt & blir hon nödig så sprutar det ur henne DIREKT, så jag vet inte om jag vågar vara i inomhus hallen med konstgräs. Plus att hon är mycket slöare än hon brukar, vilket gör att det inte känns helt okej att ”pressa” henne. Visst, jag behöver ju inte ha så höga krav, men i en sån situation så blir det kravfyllt, vare sig jag vill det eller inte. Men mycket kan hända på 5 dagar, både positiva & negativa saker.

Resten av den här dagen ska vi iaf tillbringa i soffan! Båda två är helt slut efter några timmar utomhus. Dee har kommit på hur bekvämt det är med kudde, så hon ligger typ alltid på dem nu för tiden. 😉

20151115_162850

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *