Upp & ner + hoppa över löp?

Inatt fick vi gå ut en gång p.g.a Dee’s mage, ändå var det inte helt rinnande. Så liite bättre är magen, men klådan är lite värre. Vet liksom inte vad som är värst, att magen strejkar eller att ha klåda? Tror nog magen är värre. Eller vad tror ni?

Under dagen gick vi en stadspromenad med Hundliv, en himla skön tur. Även vädret var på vår sida. 🙂 Det enda som Dee hade nåt att anmärka på var att hon var tvungen att gå i koppel hela tiden. 😛 Hon hade mycket hellre sprungit lös med några av sina polare som var med.

151112

Vi har även varit hemma hos Carina & gänget en sväng, där jag såklart passade på att mysa med Rally! <3 Åh, vad mitt hjärta saknar den lilla krabaten. Men jag ångrar ändå inte att jag valde att låta henne flytta dit, för hon har det toppenbra där. 🙂

Och för er som undrar så är det fortfarande inget löp i sikte. Kan tikar hoppa över ett löp? Eller varför kommer hon inte igång & löper? Hon har ALDRIG gått över tiden tidigare, men är nu över en månad sen. Nån som vet?

20151112_163304

Jag funderar på om Dee är skendräktig eller nåt, för dem senaste dygnen har hon bäddat nåt så otroligt ÖVERALLT! Min säng, alla hundsängar, buren & soffan. Det finns liksom ingen hejd på det. För om det inte skulle vara skendräktighet, vad skulle det kunna vara då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *