Bristande motivation

Min motivation till allt ligger under skosulan just nu. 🙁 Jag kan inte sluta att tänka på allt som är fel & allt som har varit fel på tidigare hundar jag har haft. Maximal otur, eller kanske rent utav en förbannelse? Det kanske inte är meningen att jag ska ha hund? Men vad skulle jag isf leva för då? Hur som helst så lär det ta lång tid innan jag skaffar mig en ny bc, OM jag nån gång gör det! Jag älskar den rasen, men alla mina har varit sjuka på olika sätt. 🙁 Får bara hoppas på att lilla Dee stannar ett tag till.

Trots bristande motivation så har jag & Malin varit ute på Sörmon en sväng. Det är så himla fint att gå där, & hundarna älskar det också.

20151111_141120

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag längtar efter snö! Tänk vilka fina kort man kan ta på en äng full med snö & strålande sol. Nu är träden så nakna & fula, så bilderna blir liksom tråkiga. Men, men, jag har betydligt större problem än tråkiga bakgrunder på kort.

Jag har pratat med min veterinär idag & vi bestämde att vi ska skicka in bajsprover från Dee för att se om hon har några parasiter eller maskar. Det tror jag ju inte, men snart får vi veta säkert. Annars så är allt ”som vanligt” med henne, lite klåda & väldigt dålig i magen. Klådan har än så länge inte förändrats åt nåt håll, ändå har hon fått lite av sitt gamla foder två gånger nu. Bara hoppas att hon tål det & att magen stabiliserar sig, så att vi kan göra något roligare än att lägga alla pengar på djursjukvård…

One thought on “Bristande motivation

  1. jag letade på Norsk Lundehund och hittade dej och dina berättelser. det berörde mig djupt, och jag lider med dig och din hund!!! Om inget hjälper, och det värkar ju så, så testa TCM (traditionell kinesisk medicin) det värkar änne bättre på djur än menniskor! Läs allt om de fem elementen: trä, eld, jord, metall och vatten. bordercolli har väldigt mycket metall i sig, då saknas ofta ett annat element! (yin och yang) (kio och jitsu (?)) det måste jämnas ut, för att få balans. Förmodligen borde hon få mer jord, (komma ner på marken, bli fastare i sig själv), typiska egenskaper hos en (brun) Labrador. Eld kann smälta metall, men också göra det hetare! Metallen tilltar med åldern, tyvärr. Även om hon gärna startar på tävlingar, så ökar det bara metallen! Metall är ansvarig för alla hudproblem, nerver och att inte kunna behålla något i magen (inte kunna sortera ut det goda från det onda).
    Olika foder och shampo gör saken bara värre, så länge hon inte är i balans!!! Hennes problem drar ner dig också i obalans (Metall hugger trä och bearbetar jorden!)
    Sök kontakt med terapefter för TCM (eller TKM) även för dig själv! det är viktigt, för Metall är Njurarnas element, och därifrån kommer livsstyrkan!!! Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *