Håller hoppet vid liv

Förkylningen vägrar att släppa sitt grepp om mig, men det har ju ”bara” gått lite över en vecka sen jag blev dålig, & det brukar sitta i runt 2-3 veckor. Så det är väl bara att stå ut.

Trots att jag egentligen inte borde gå några längre promenader så har jag ändå gjort det idag med Nathalie. Vi gick drygt 7 km & det var roligt samtidigt som det var jobbigt (fysiskt).

20151108_150505

Imorrn ska jag FÖRSÖKA att ta det lugnt, för febern är ju tillbaka. 🙁 Men Dee har tröttnat på att ha en sjuk matte, hon vill motionera & träna! Men min energi är högst begränsad just nu. Hon är otroligt tålmodig ändå min vackra tjej, men hon börjar som sagt tröttna hon också.

Jag gör mitt bästa för att drömma om hur jag vill att den närmsta framtiden ska se ut, för på nåt sätt måste jag ju hålla hoppet vid liv. Om bara det där jäkla vaccinet kan komma så att vi kan testa det & se hur det går. Allt hänger liksom på det resultatet, finns det nån hjälp för min Dee eller kommer det att sluta i katastrof?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *