Så stolt över min tjej!

Jag är så himla stolt över min tjej! <3 Idag har vi varit & kollat på en freestyletävling HELA DAGEN & Dee har för första gången legat ensam i en bur. Och hon har varit så himla duktig, inget gnäll, inga rymningsförsök, utan bara accepterat att hon skulle ligga där. T.o.m. när det blev ”livat” runt omkring så låg hon snällt ner. Det är min tjej det! <3

20151107_133527

Det har varit kul att titta på tävlingen, men samtidigt väldigt jobbigt eftersom jag så gärna vill starta själv. Jag & Dee är liksom redo, vi har tränat massor & det känns bra, NU VILL VI TÄVLA!! Men nej, hennes allergi sätter stora käppar i hjulet. 🙁 Jag hoppas så att vi kan komma ut på tävlingsbanorna nästa år & visa alla hur det ska se ut! 😉 Haha, så jävla taggad, så jävla otålig.

Min feber bestämde sig igår för att komma tillbaka, & likaså gjorde den idag. 🙁 Så jag har hållit den nere med hjälp av Ipren, men nu ligger tempen på 39 grader igen. Så jävla trist, jag vill inte vara sjuk, & jag vill inte heller att Dee ska vara det. Men just nu kan vi inte göra nånting åt det, utan vi får fortsätta med vår sjukstuga här hemma ett tag till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *