Livet är så jävla orättvist

Det verkar som att Dee’s mage igår på dagen var tillfälligt ur balans, för idag har den varit bra igen! 😀 Så snälla, låt den få fortsätta vara bra.

Jag & Elin gick en långis förut & det var superskönt, förutom att jag knappt kunde andas mellan varven. 😛 Jäkla förkylning, försvinn nu! Direkt efter promenaden så blev det en skön dusch för mig. Och Dee, ja, hon la sig & sov i min säng.

Vi har även lekt med hönan idag, & till Dee’s stora besvikelse så kan man nu konstatera att den är död…

20151106_162249

Men den har ju varit lite halvkass ett bra tag, så jag har ju redan köpt en ny! 😉 Till Dee’s stora glädje.

20151106_162428

Annars så kämpar vi på med allt, Dee’s klåda har inte minskat nånting sen jag duschade henne igår, men jag tänkte ändå fortsätta med det under en veckas tid innan jag eventuellt ger upp. För om det inte hjälper nånting så ser inte jag nån anledning till att fortsätta med det då varken jag eller Dee tycker att det är särskilt roligt. Men om inte klådan minskar nåt efter en vecka med schampot så får jag ringa djursjukhuset & kolla om jag kan öka på dosen Kortison, för hon ska inte behöva gå runt med sån här klåda. Hoppas att vaccinet kommer snart så att vi kan ge det en chans.

Ena stunden känner jag hopp inför framtiden, tänker att snart måste det bli våran tur, men sen faller jag ner i en hög med tårar. Mina känslor är som en berg-och-dal-bana, & allt utefter hur Dee mår. Jag vill ju såklart hoppas på det bästa, men samtidigt är jag så förbannat rädd för att hoppas för mycket & sen vara tvungen att ta bort henne, för det skulle ta jävligt hårt på mig. Och om man lyssnar på ”insatta folk utifrån” så låter det väldigt olika. En del tror (eller säger iaf) att det kommer att gå bra, medans andra ger mig den där blicken som säger att det är kört. Och jag blir så jävla rädd, för jag vill inte förlora min galenpanna. Vi har bara haft 1 år tillsammans, inte ska vi väl skiljas åt redan nu? Livet är jävligt orättvist, det är en sak som är säker, & därför, just därför, är allting möjligt.

8 thoughts on “Livet är så jävla orättvist

  1. Jag känner med dig. Jag har en hund som är strax över året som magen rasar på ofta. Han kliar sig, slickar sig om munnen och har stora tonsiller. Veterinären tror det är proteinallergi, jag är tveksam… Hon vill att han ska äta Purina HA eller vad det heter. Fast jag tror jag ska kontakta Lena Mattson på Standart ist. Många verkar vara nöjda med hennes hjälp. Håller tummarna för din lilla hund. Det är hemskt att hela tiden oroa sig över sin älskade vän <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *