Klådan är nu värre

Inatt har Dee kliat sig som en galning. 🙁 Sammanlagt kliade hon sig nog halva natten, utan att överdriva någonting alls. Så vi var lite trötta när vi gick upp i morse. Jag ringde ganska direkt till djursjukhuset för att höra med dem om jag ska fortsätta blanda i torrfodret eller inte, ifall hennes ökade klåda beror på det. Hon tyckte att det lät konstigt att hon isf har reagerat såpass fort, men samtidigt hittar inte hon heller någon annan förklaring eftersom det är det enda som jag har ändrat på. Hon skulle iaf ringa upp sin kontakt på Royal Canin & fråga om hundar med Dee’s allergier (husdammskvalster, mjölkvalster & spannmålskvalster) verkligen bör gå på torrfoder. Jag har ännu inte blivit uppringd, men jag förstår att det kanske tar lite tid att få tag i RC.

Vi har precis kommit in från dagens promenad som blev tillsammans med Carina & Malin, & alla hundarna såklart. Dee fick gå kopplad hela tiden, för jag vågar inte chansa, inte just nu iaf. Det är alltid lika roligt att få träffa Rally & ni ska veta hur mycket jag saknar henne. <3 Men hon har det bättre där, så hon kommer att få stanna där.

20151104_152717

Om typ en timme ska jag & Dee åka hem till morsan där vi ska äta & umgås lite. Innan dess tänkte jag skura lägenheten ordentligt. Måste bara samla lite krafter till det.

Min förkylning är mycket bättre, febern är borta, likaså halsontet, nu är det ”bara” näsan & den jävla hostan kvar. Men det ser lovande ut. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *