Sjuk så det skriker om det!

I morse när jag vaknade så hade jag 39 graders feber & sen dess har den kommit & gått. Jag är numera även supertät i näsan & har det lite jobbigt med andningen. Men jag lever än! 😉 Haha.

Supersnälla Carina har tagit med Dee på en promenad på typ en timme, så det är inte jättesynd om henne nu, även om hon själv tycker det. 😛 Och så kom min morsa med lite saker som jag behövde från apoteket. Så visst har jag folk som ställer upp, & det är jag så jävla glad för! <3

20151101_174710

Imorrn ringer veterinären om Dee’s provsvar. Förmodligen inte på allergitestet, för det har inte gått riktigt 2 veckor än. Men alla prov som dem tog i fredags får jag svar på. Jag vet inte riktigt vilket svar jag vill ha, det värsta är nog om jag inte får något alls…Att dem inte vet vad det är för fel på hennes mage. Jag har mina egna teorier, eller ja, gissningar, men dem håller jag för mig själv, iaf ett tag till.

Egentligen skulle jag ha AVSLUTNINGSGÅNG hos min psykolog imorrn också, men jag får boka om den tiden. Jag är för dålig för att köra bil, & för att sitta på ett ”möte” i en timme. Samma sak med Radix på tisdag, jag kommer inte att vara tillräckligt bra för att åka dit heller, om det nu inte skulle ske något mirakel, men det tror jag inte.

Jag tror inte att jag har varit sjuk en enda gång sen jag skaffade Dee. Utom nu då. Jag blir oerhört sällan sjuk, men när jag väl blir det så blir det ordentligt! Det brukar sitta i 1-2 veckor & den tiden är riktigt jobbig. Men jag har det faktiskt hellre så än att vara halvsjuk mycket oftare. Man får se dem positiva sakerna i allt.

Nu ska jag göra som lilla fröken Dee vill, nämligen gå ut i köket & ge henne kvällsmat. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *