Äntligen riktiga höstbilder!!

Ja, äntligen hittade jag ett bra ställe att ta kort på med massa STORA gula löv! 😀 Man kan tycka att det borde vara lätt att hitta det, men icke kan jag säga, haha. Antingen så har löven varit små eller också har dem varit bruna. Men nu som sagt hittade jag (& Malin) äntligen ett bra ställe, så här kommer några av bilderna:

DSC_0147 - kopia DSC_0203 - kopia DSC_0237 - kopia DSC_0261 - kopia

(Jag längtar tills jag får min nya kamera, då kommer korten att bli ännu bättre! :D)

Veterinären ringde aldrig i morse. 🙁 Jag som gick upp i god tid & allt så att jag skulle vara förberedd med mina frågor. Nu däremot så har jag precis pratat med djursjukhuset & det hade blivit ett missförstånd tror jag. Min veterinär är akutveterinär idag & har därför ingen telefontid, däremot har hon det på måndag. Men hon KANSKE skulle ringa mig idag ändå, fast senare. Så vi får se när hon ringer, mina frågor kvarstår ju tills jag har pratat med henne.

Nu sen vi kom in (för typ en timme sen) så har Dee kliat sig flera gånger. 🙁 Vi har ju sänkt Kortison-dosen så risken för att klådan kommer tillbaka kan ju vara ganska stor. Jag hoppas att det bara var nåt tillfälligt, men jag kommer att hålla lite extra koll på henne.

När det kommer till magen så är hon fortfarande LITE bättre, det mesta går att ta upp, men inte allt. Kanske måste jag sätta henne på torrfoder ändå, i elimineringsdieten? Och köra Royal Canin då, detta ska jag diskutera med min veterinär innan jag sätter in. Den maten ska tydligen vara snäll mot magen, men Dee & torrfoder har ju hittills inte alls gått bra ihop…

Om ett par timmar är vi på uppfödarutbildningen, något som är en skräckblandad förtjusning för mig. Jag tycker inte om att åka iväg själv (fast nu får jag ju ha Dee med mig, men en mänsklig kompis hade inte varit helt fel) till ett ställe där jag inte riktigt vet vad som händer. Och om jag hittar dit! Men samtidigt som ångesten bultar inombords så ser jag fram emot utbildningen, jag tror att jag kommer att lära mig en hel del, & det känns bra att ha gått den innan första valpkullen kommer.

På tal om valpkullen, lilla fröken Rally har inte börjat löpa ännu. Såhär lång tid har det aldrig gått mellan hennes löp, men det är väl bara för att man väntar så otåligt. 😛 Haha, men jag har tid, det får komma när det kommer. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *