Trickträning & stallet

Idag har vi legat i hårdträning minsann! 3 korta trickpass inomhus & några timmar ute i stallet. Hemma har vi tränat på ”vänd” & ”ducka” & ibland går det strålande & ibland undrar man vad fan som hände… 😛 I stallet har Malin tagit hand om sina 2 hästar & jag har hjälpt till på ett hörn. 😉 Eller ja, mest vart sällskap kan man väl säga. Efter att Malin hade ridit Moran så hoppade jag upp på henne & skrittade lite grann, & nej, det var inte lika läskigt som förra gången! 🙂 Det var inte så lugnt att jag kunde slappna av, ånej, men jag hade inte den där hemska ångesten i hela kroppen.

Dee följer Moran med blicken heeela tiden!

Dee följer Moran med blicken heeela tiden!

Nu har vi precis kommit hem & ätit mat, jag hamnade här & Dee slocknade i hallen. Imorrn ska vi vara med på en träningstävling i agility på Sörmon, så det ser jag fram emot! 🙂 Det skulle Dee också göra, om hon visste om det. 😉

Nej, nu ska jag luta mig tillbaka & se på Lyxfällan, det blir lagom ansträngande såhär efter maten. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *