Träningsmotivation + fler biverkningar?

När jag hade Magic & sen Java så tränade jag MASSOR med trick! Jag lärde dem både det ena & det andra, & vi alla älskade trickpassen lika mycket.

Java kunde bland mycket annat backa upp på saker...

Java kunde bland mycket annat backa upp på saker…

...Skämmas...

…Skämmas…

...Och hoppa över mig.

…Och hoppa över mig.

Nu för tiden är jag dålig på att träna trick, det blir mest dem Dee redan kan. Så idag gjorde jag slag i saken & började lära henne ”vänd”! 🙂 Vi får se hur lång tid det tar för henne att fatta den rörelsen, & hur länge mitt tålamod räcker. 😛 Haha. Den här gången ska själva vändningen vara ett trick & backandet tillbaka till mig ett annat. Förut har jag alltid slagit ihop dem, men nu tänker jag på ett nytt sätt & vill därför skilja dem åt.

Ska välja ut något mer trick att träna på, men som inte liknar ”vänd” alls (för då kanske hon blandar ihop dem). Jag har inte bestämt mig för vilket jag ska välja, det finns helt enkelt för många! 😛 Haha. Kanske ska lära henne att nicka, så som Java kunde? Det var ju supersött, så det måste jag testa! Jag hoppas att min träningsmotivation ska komma tillbaka på riktigt snart, för jag saknar den.

Men förutom min motivation så är jag ju beroende av Dee’s hälsa & vilja. Och idag på hundpromenaden i stan så var hon inte sig själv, så jag vet inte om hon kanske känner sig dålig av Kortisonet? Hon var seg & ville inte hälsa på någon annan alls, inte ens dem hon känner…Jag tempade henne när vi kom hem, men ingen feber. Och nu inomhus under träningen så var hon piggare, inte sådär galen som hon kan vara, men ändå betydligt piggare än hon var ute förut. Så vi får känna oss fram lite vad som funkar & inte. På måndag har jag telefontid med veterinären som vill stämma av hur det går. Klådan är ju helt borta nu, men hon dricker mycket & kissar därefter. Sen nu det här med segheten & humöret, det hänger säkert ihop.

Men jag lever på hoppet, det har jag gjort länge & än så länge funkar det kanon. Nu ska jag däremot återvända till tvättstugan där jag har tvättat täcket & filten som jag har i bilen till hundarna, Dee kissade ju ner dem igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *