Biverkningar

Ja, Dee har nu gått på Kortison i 2 dygn & hon har redan biverkningar. 🙁 Inte nog med att hon dricker massor, så har hon även problem med att hålla sig. Så förut, när vi åkte hem till min lillebrorsa så kissade hon ner sig i bilen. 🙁 Stackars min fina tjej som såg helt förstörd ut (& lite stackars mig som måste tvätta imorrn).

20151021_191918

När det kommer till klådan så är den bättre, så det är inte bara negativa saker med Kortisonet. Men hur ska man göra med vattnet? Ska hon fortsätta ha fri tillgång till det eller ska man begränsa mängden? En del dricker ju så att dem vätskar på sig ordentligt & det vill jag ju inte att Dee ska göra. Men samtidigt så kan det inte vara roligt att gå runt törstig utan att kunna dricka. :/

Imorrn ska vi iaf träna freestyle tillsammans med Elin & Leo. Jag ska köra med min nya rekvisita & försöka få det att funka så bra som möjligt. 🙂 Utöver det så blir det nog en promenad också, vi får se, det beror på vädret & vad vi känner för att göra imorrn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *