1 eller 2 hundar?

Idag har jag & Carina umgåtts i stort sett hela dagen, har verkligen saknat sånt. Detta innebär ju även att jag har umgåtts med Rally & Clara också, vilket inte är nåt fel alls. 🙂

20151020_135604

När vi satt & kollade på hundfilmen Max (som är ruggigt bra, kommer helt klart att se den igen!) så slog en tanke ner rakt i huvudet på mig, & sen dess har jag inte kunnat släppa den.

Tanken var ”Ska jag verkligen ha 2 hundar direkt igen eller ska jag bara ha 1 hund ett tag?”. Senast igår längtade jag supermycket efter en lundehund, men nu är jag inte fullt lika säker. Det är faktiskt ganska behändigt med bara 1 hund, & det är betydligt billigare! Men jag ska ju ta en kull på Rally nu under vintern, & inte kan man väl föda upp en ras som man inte själv har hemma? Eller? Det blir väl ändå helt fel?

Och jag kan inte göra mig av med Dee, ånej, min lilla galenpanna, hon ska stanna hos mig. Det är väldigt många frågetecken i huvudet just nu. Hur vill jag ha det? Vill jag ha 2 hundar direkt igen eller ska jag leva ett par år med bara 1? Det är bara jag själv som vet svaret på den frågan, nånstans långt där inne, för i denna stund har jag verkligen ingen aning.

På tal om uppfödning, har fått ytterligare 2 som är intresserade av valp. Så Rally skulle behöva klämma ut 2-3 kullar för att göra alla nöjda, men det vet vi ju mycket väl att det inte kommer att ske under vintern. 😛 Det kommer att bli svårt att säga nej till folk, men det är oundvikligt i detta fall. Men, men, där är vi inte än.

Kan avsluta med att säga att Dee var inne på djursjukhuset imorse & lämnade blodprov till allergitestet. Veterinären hade samma tanke som mig – HESKA med nordisk panel. Sen fick hon även Kortison eftersom klådan fortfarande är lika hemsk. 🙁 Nu återstår det ”bara” att vänta på provresultatet som beräknas ta runt 2 veckor. Gissar att det blir 2 lååånga veckor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *