Jag tog rätt beslut

Igår var jag & Dee plus våra ”stora hundpolare” + Algot & Jax på Sörmon ett par timmar & jävlar vad hundarna sprang!! :O Det var nog kylan som gjorde att dem höll igång mer än dem brukar göra. Snacka om frihet för hundarna att rusa omkring som dem själva vill i sanden. 🙂 Det är livet det!

Idag har jag, Carina, Patrik & tjejligan gått en tur längs Frödingleden. Och det är så fantastiskt kul att se hur bra Rally mår numera! 😀 Jag tog verkligen rätt beslut med att låta henne flytta, det syns lång väg. Och vem kan ta hand om henne bättre än Carina & ligan? <3 Visst gör det liiite ont inombords för att jag saknar henne som satan, men som sagt, att se henne så lycklig & självsäker som hon var idag, ja, då är det värt det, flera gånger om! Dessutom har Carina gjort ett kanonjobb med henne när det kommer till hundmöten, så ja, Rally har det så bra en hund kan ha det! 🙂

DSC_0038 DSC_0039 DSC_0047 DSC_0057 DSC_0074 DSC_0080 DSC_0109 DSC_0119

Men lilla fröken räv visar inga tecken alls på löp, & nu har hon faktiskt gått över tiden! Det är bara för att jag väntar så otåligt som hon drar ut på det ännu mer. 😛 Haha, hundkräk. 😛 Frågar ni mig så lär det väl inte bli några valpar innan nyår, eftersom mer än halva Oktober har gått & hon inte löper än. Men EGENTLIGEN har jag inge bråttom, ju senare valparna kommer, desto varmare kommer det att bli ute, vilket innebär att valparna då kan vara ute lite mera. Först ska det ju bli svinkallt, men sen, på våren, då kommer ju värmen sakta tillbaka.

Så jag funderar på att kolla med Ida om jag ska följa med till Stockholm i December & stå i rasmontern. Det vore ju faktiskt himla roligt att få visa upp ”vår ras”, fast utan hund. 😛 Haha. Rally tar jag ju inte med mig eftersom hon inte bor hos mig längre, men det finns ju andra lundehundar där. Det vore en rolig erfarenhet, så länge inte Rally tänker löpa då, för då behöver jag ju vara hemma. Men ja, jag tror jag ringer till Ida & kollar hur läget ser ut angående det. 😉

One thought on “Jag tog rätt beslut

  1. Vad härligt och höra att Rally trivs så bra 🙂 då gjorde du rätt vilket jag trodde för hon älskar verkligen clara:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *