”Äntligen lite freestyleträning!” /Dee

Dagens långis blev en svettig historia eftersom jag hade för mycket kläder på mig. 😛 Men det var ändå skönt att gå ordentligt, & inte bara kortare turer. Dessutom fick jag gjort det ärendet jag behövde idag, nämligen köpa Pro-kolin på apoteket. Hoppas att jag & Elin kan gå mer tillsammans framöver, för det är ju så mycket roligare att gå med en kompis jämfört med att gå ensam!

20151016_123908

Direkt efter långisen så blev det en dusch innan jag körde iväg bilen till min lillebrorsa som ska låna den några dagar. Och under den tiden som jag var borta (45 minuter) så fick Dee var helt ensam hemma för första gången nånsin! Tidigare har hon alltid haft sällskap av minst 1 till hund, så ja, jag var lite orolig över hur det skulle gå. Jag filmade henne under tiden & på filmen såg det mest ut såhär:

151016

Fatta hur skönt det kändes att se det! 😀 Fast jag märkte ju redan direkt jag kom hem att hon hade sovit, för hon sträckte på sig ordentligt & gäspade stort, så som hon alltid gör när man kommer hem. Vem vet, snart kanske hon kan ha större utrymme utan att hitta på massa hyss? 😛

I samband med att jag lämnade bilen så fick jag min rekvisita till freestylen…Det kändes riktigt tungt. Nu får vi ju se när (& i värsta fall om) vår freestyledebut blir av, det hade varit skoj att få köra nu i November, men vi får se som sagt. Det beror ju på hur det går med hennes allergi.

På tal om allergin, jag har varit i kontakt med mitt försäkringsbolag för att kolla upp vad dem ersätter i det fallet om hon måste ha specialvaccin. Så nu vet jag vad jag har att vänta mig, EFTER att det stora dyra testet är genomfört, vilket det blir på tisdag.

Sen har vi hunnit med lite freestyleträning inomhus också. 🙂 Jag testade att köra massa rörelser med rekvisitan & nja, det gick sådär till att börja med. Efter en stund så verkade det som att hon vande sig & då flöt det på lite bättre. Men vi behöver nog MYCKET mer träning med den innan jag kan känna mig helt säker på tävling. Men allt har ju med min motivation att göra, skulle vi träna flera gånger varje dag så skulle det nog inte ta så många dagar. Men nu tränar vi ju max 1-2 gånger/vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *