Har bokat Dee för ett allergitest

Vi började med agilityträning idag, eller ja, allra först åkte vi till Skived & hämtade det nya godiset till Dee, sen blev det ut till klubben & lite agility. 😉 Dee gick riktigt bra, för att vara en flamsig unghund med raketer under tassarna. 😛 Haha. En liten filmsnutt finns på min Instagram & Facebook.

Efter träningen så åkte vi ut till Skutberget där vi gick 3,5 km i solen, underbart. Hundarna fick gå i koppel eftersom vi gick på ett motionsspår, men det skadar inte att gå kopplad ibland, även om jag tror att lilla Dee har en annan åsikt om det.

20151015_132820

Väl hemma så satt jag vid datorn en stund & sen fixade jag med Dee’s nya mat. Efter det blev det mat till mig själv innan jag tog tag i städningen. Nu är allt klart, t.o.m. Dee’s dusch. Hon var väl inte jättelycklig när jag duschade henne om jag uttrycker det så. 😛 Haha. Men nu är det klart, hoppas att hennes klåda minskar lite. Inte för att jag tror det, men man måste ju försöka.

När vi ändå är inne på detta med hennes klåda, efter besöket på djursjukhuset igår så pratade jag med Em. Hon tyckte verkligen att jag skulle kräva ett allergitest på henne nu medan jag är inne i en självriskperiod, vilket jag bara är 34 dagar till. Så jag ringde djursjukhuset & berättade om mina tankar & hon jag pratade med tyckte också att det lät som en bra idé. Tanken var väl först att kolla om klådan försvann med hjälp av enbart ny kost, men när dem 8 veckorna är över så är även självriskperioden slut för längesen. Därför kör vi allt på en gång nu, så på tisdag morgon ska hon in & göra testet, sen får vi vänta typ 2 veckor på resultatet. Så ja, det kommer att bli 2 lååånga veckor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *